Ligging Eekhoornhof: groene oase tussen Brussel, Antwerpen en Leuven.

Eekhoornhof ligt in een van de laatste echt groene Vlaamse dorpen: Schiplaken, idyllisch gelegen aan de vaart, met bossen en weiden voor zover het oog kan zien. Hier woont u verscholen in de natuur, maar ook vlakbij Mechelen en de invalswegen naar Brussel, Leuven en Antwerpen. 

Hofstade Bloso domein

Sport Vlaanderen-domein Hofstade ligt letterlijk om de hoek. Het sport- en recreatieparadijs in de vrije natuur biedt onder meer een loopparcours, een Finse Piste met Fit-o-meter, een mountainbike- en fietsroute en talrijke wandelpaden. Voor gezinnen is het genieten op het strand aan de zwemvijver, grote speeltuin inbegrepen. 

Planckendael

Vlakbij Eekhoornhof ligt Planckendael, een prachtig dierenpark met giraffenverblijf en olifantendomein. Het groots opgezette park is evenwel meer dan een dierentuin. Met verschillende speeltuinen, brasseries en touwenparcours, is het een paradijs voor kinderen en hun ouders. 

‘t Steentjesbos & het Kasteel van Schiplaken

Vanuit uw tuin komt u na slechts enkele minuten wandelen terecht in het Schiplakenbos  een van de grootste loofbossen in de regio. Hier kunnen kinderen uren spelen, ontdekken en genieten van de gezonde buitenlucht. Het prachtige woud strekt zich verder uit, met imposante kasteeldreef die leidt naar het al even indrukwekkende Kasteel van Schiplaken.  

Mechelen

Zin in een film- of theatervoorstelling, een etentje of gewoon een fijn dagje uit? Vanuit uw nieuwe thuis bent u zo in het sfeervolle Mechelen. Een provinciestad op mensenmaat, met een rijke geschiedenis en een levendig centrum met hippe boetieks, heerlijke restaurants en gezellige terrasjes. 

Geïnteresseerd? Bel ons op 02 342 09 09 of
Mail voor meer info